طرز تهیه خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
لپه ۲ پیمانه
لیمو عمانی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی
طرز تهیه خورش قیمه
ابتدا
پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به مقداری روغن تفت میدیم. سپس فلفل
سیاه، پودر پیاز، دارچین، زردچوبه و کمی پودر تخم گشنیز را اضافه می کنیم.
نمک
و گرد لیمو را در این مرحله نباید اضافه کنیم چون مدت پخت گوشت را زیاد می
کنند. سپس گوشت ها را به صورت قورمه ای خرد می کنیم و اضافه می کنیم و خوب
تفت میدیم.
حالا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و با گوشت تفت
میدهیم تا رب سرخ شود و عطرش عوض شود. در آخر لپه ها رو که از ١ ساعت قبل
خیس کردیم اضافه می کنیم
و تفت میدهیم نا بوی خامی لپه گرفته شود و
موقع پخت له نشود. حالا آب را اضافه می کنیم. در این مرحله ۵ تا ۶ لیوان آب
اضافه می کنیم تا گوشت و لپه بپزد.
وقتی گوشت ها نرم شدند نمک و گرد لیمو را اضافه کنید. نباید از گرد لیمو زیاد استفاده کنید چون باعث تلخی خورش می شود.
حالا اجازه بدید با حرارت ملایم ٣٠ دقیقه قل بزند و جا بیفتد. در آخر سیب زمینی را خلالی نازک خرد کرده و سرخ می کنیم و خورش قیمه را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین و سرو کنید.
[ بازدید : 127 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]