طرز تهیه کباب لقمه ای
مواد لازم کباب لقمه ای
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- سبزی معطر ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- پیاز ۲ عدد
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری
- سیخ چوبی به اندازه کافی
- روغن مایع به اندازه کافی
- فلفل سیاه به اندازه کافی
- نمک به اندازه کافی
طرز تهیه کباب لقمه ای
ابتدا گوشت چرخ کرده را در یک کاسه بزرگ ورز می دهیم . پس از اینکار پیاز رنده شده و آب گرفته شده را به همراه نمک و فلفل سیاه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
مواد را با دست زیر و رو می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مایه کباب منسجم شود. سبزیجات را به صورت ریز خرده کرده و به مایه کباب اضافه می کنیم.
زعفران را هم به صورت دم کرده به مایه کباب اضافه می کنیم و مجددا ورز می دهیم تا تمام مواد مخلوط شوند. حالا آرد را اضافه می کنیم و خیلی کم مخلوط می کنیم تا مواد فقط یکدست شوند.
چون اگر خیلی آرد را ورز دهیم مایه کباب سفت می شود. سیخ های چوبی رو داخل آب می گذاریم تا زمان سرخ کردن کباب نسوزن. حالا کباب رو سیخ می گیریم.
یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. وقتی روغن داغ شد سیخ های کباب رو داخل تابه می چینیم تا سرخ بشن.
پس از مدتی سیخ ها رو می چرخونیم تا دو طرف کباب ها سرخ بشه. گوجه ها رو هم از وسط نصف می کنیم و کنار تابه سرخ می کنیم. در پایان کباب رو با برنج یا نون سرو می کنیم. نوش جانتان …
[ بازدید : 136 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]