طرز تهیه کباب چنجه
مواد لازم کباب چنجه
فیله گوسفند ۱ کیلوگرم
دنبه گوسفند ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
ماست ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
لیمو ۴ عدد
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
اول از هر کاری گوشت را برش می زنیم و به قطعات کوچک تبدیل می کنیم. پس از اینکه چنجه ها را آماده کردیم آنها را در یک ظرف مناسب می ریزیم تا طعم دارشان کنیم.
پیاز ها را ب رنده ریز رنده می کنیم و آبشان را به ظرف گوشت اضافه می کنیم. در ادامه ماست را و آب لیموها را به همراه روغن زیتون و کمی نمک و فلفل سیاه به ک.اد اضافه می کنیم.
حالا با دست گوشت ها را زیر و رو می کنیم تا کاملا به مواد آغشته شوند ، سپس درب ظرف را می گذاریم و آنرا برای مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت ها طعم بگیرند.
پس از گذشت این مدت گوشت را با دقت سیخ می کنیم و پس از سیخ کردن کمی با پشت کارد روی گوشت ها می زنیم تا تخت شوند.
سپس کباب ها روی ذغال اماده می کنیم و پس از اینکه اماده شدن به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. در کنار کباب چنجه فلفل و گوجه کبابی فراموش نشود.
[ بازدید : 118 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]