طرز تهیه خورش چینی

شنبه 24 شهريور 1397
2:26
منوصری

خورش چینی , خورشت چینی, طرز تهیه خورش چینی , دستور پخت خورش چینی

خورش چینی همانطور که از نامش مشخص است یکی از خورش های خوشمزه کشور چین است که به دلیل اینکه طعم خوبی دارد در کشورهای زیادی طبخ می شود. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش چینی با پورتال فارسی نو همراه باشید.

مواد لازم خورش چینی
گوشت راسته گوساله۴۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
آرد ذرت۱ قاشق سوپخوری
کره۱۰۰ گرم
سیر۲ حبه
سویا سس۴ قاشق سوپخوری
روغن مایعبه میزان کافی
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه خورش چینی

ابتدا گوشت گوساله را به صورت آبپز می پزیم و کنار می گذاریم ، سپس سیر را می کوبیم و به همراه کره داخل یک تابه مناسب می ریزیم.

سیر را تفت می دهیم تا سبک شود سپس گوشت پخته شده را اضافه می کنیم. گوشت را کمی تفت می دهیم سپس آرد ذرت را به همراه سویا سس و مقداری نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه می کنیم.

قارچ و فلفل دلمه ای را جداگانه سرخ می کنیم و به مواد اضافه می کنیم. تفت دادن را ادامه می دهیم تا مواد کاملا ممغز پخت شوند سپس خورشت چینی را با نان یا برنج سرو می کنیم.

خورش چینی را می توانید با گوشت مرغ هم تهیه کنید. برای این منظور باید از سینه مرغ که گوشت یکدست دارد استفاده کنید.


[ بازدید : 122 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وبلاگ منصوری است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]