طرز تهیه خورش کنگر

چهارشنبه 21 شهريور 1397
14:33
منوصری

خورش کنگر , خورشت کنگر , طرز تهیه خورش کنگر , دستور پخت خورش کنگر , o va  k v

خورش کنگر یکی از خورش های سنتی و قدیمی ایران است که یک خورش فصلی محسوب می شود. این خورش به دلیل استفاده از کنگر که یک گیاه کوهی است علاوه بر اینکه برای بدن مفید است ، طعم بسیار خوبی نیز دارد. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش کنگر با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش کنگر برای ۴ نفر
کنگر۵۰۰ گرم
جعفری۲۰۰ گرم
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
نعناع خشک۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان کافی
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه خورش کنگر

ابتدا کنگر را به صورت کامل سرخ میکنیم. سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه و آن را هم تا حدی که رنگش عوض شود سرخ میکنیم و سپس نعناع خشک را اضافه میکنیم.

همه سبزیجات باید خوب سرخ شود. گوشت را به همراه پیاز ریز خرد شده کمی تفت میدهیم و بعد به مخلوط سبزیها اضافه میکنیم.

دو لیوان آب اضافه میکنیم و میگذاریم حدود ٢ الی ٣ ساعت تا جایی که گوشت خوب نرم شود، همه مواد بپزند.

بعد از تست که کنگر و گوشت ها خوب پخته شد سه قاشق آبلیمو و دو قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل و کمی پودر زنجبیل اضافه میکنیم

و نیم ساعت بعد که دیگر خورش آب نداشت غذا آماده است. این خورش خوشمزه را با برنج سرو کنید


[ بازدید : 120 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وبلاگ منصوری است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]