طرز تهیه خورش ماهی

چهارشنبه 21 شهريور 1397
13:54
منوصری

خورش ماهی , خورشت ماهی , طرز تهیه خورش ماهی , دستور پخت خورش ماهی , o va lhid

خورش ماهی یکی از خورش های خوشمزه ایرانی است که مانند قلیه ماهی در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. می توانید برای مجالس خود از این خورش خوشمزه و خاص استفاده کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش ماهی با پورتال فارسینو همراه باشید.

مواد لازم خورش ماهی برای ۴ نفر
ماهی متوسط۴ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق مرباخوری
پیاز۲ عدد
گوجه فرنگی۲ عدد
رب خرما۲ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه میزان کافی
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه خورش ماهی

ابتدا پیاز را نگینی درشت خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم سپس یک قاشق مربا خورى رب گوجه فرنگى و ادویه اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

در ادامه دو عدد گوجه فرنگى رنده یا ریز شده را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم کمى آبش جمع شود.

مثل املت که جا افتاد، چهار تکه ماهى متوسط سرخ شده را اضافه میکنیم بعد از یک جوش رب خرما را اضافه میکنیم.

اجازه دهید با شعله کم حدود ۱۰ دقیقه خورش جوش آید و جا بیفتد ، سپس با برنج سرو کنید.


[ بازدید : 166 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به وبلاگ منصوری است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]